A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Rólunk

Az 1998 év jelentőséggel bírt a vállalkozásunk életében,.  Betéti Társasággá alakult a magánvállalkozás,  Magyar Hűtő és Klímatechnika Bt néven. A vállalkozás ipari hűtéstechnika és általános klímatechnika területén folytatta tevékenységét.

• Hűtőházak ( vadhűtés: -25C, szerves-hűtés -18C, technológiai hűtés -18 és + 5 C fok között )

• Hús és zöldség tárolók, alacsony víz elvonású hűtés ( eper, málna, saláta, stb ) kifejezetten a magyarországi nagybani  piac területén . A hűtés-         klímatechnika  területén jelentős referenciákkal  a vállalkozás a hazai piac egyik elismert vállalkozásává nőtte ki magát.

A 2000-es évek elején a Társaság elkezdte épületgépészeti tevékenységét főleg fűtési és szellőzési rendszerek kiépítésével, ami mára az egyik főtevékenységévé vált. A változó piaci szegmens egyre inkább indokolttá tette a régóta általunk is alkalmazott hőszivattyú energia hasznosítási elvek mielőbbi hasznosítását a magán, illetve közületi szférában is.

A közben kialakult üzleti élet folytán a cég a Magyar  Hőszivattyú Centrum Kft néven átalakult, a meglévő tevékenységek mellett, a nevéből is adódóan, a  megújuló energia hasznosítás került előtérbe a szolgáltatások terén.

A hazai piac nem éppen konfliktus mentes, mivel megjelentek azon terméket kínáló vállalkozások amelyek kifejezetten kereskedelmi megfontolásból árulják termékeiket szolgáltatás nélkül.

De mit ér egy nagy értékű berendezés, ha nem megfelelően működik?

Fő célunk, hogy nem terméket ill. termékeket akarunk eladni ügyfeleinknek, hanem teljes körű szolgáltatást. 

Mivel az általunk forgalmazott berendezések jelentős értékűek és minőségűek, így nem az egyszerű eladás a célunk, hanem a megfelelő szolgáltatás nyújtása.

• Tapasztalt gépészmérnök kollegáink megtervezik, ill. javaslatot adnak ügyfeleinknek a számukra legmegfelelőbb megoldásról.

• Gyakorlott kivitelező csapataink minőségi munkával járulnak hozzá ügyfeleink megelégedéséhez a fűtés, hűtés-klímatizálás, víz-csatorna szerelés, gázszerelés, szellőzés és egyéb épületgépészeti kivitelezés elvégzésekor.

A fentieket figyelembe véve reméljük, hogy Önt is mielőbb ügyfeleink között üdvözölhetjük.

Tisztelettel:
a Magyar Hőszivattyú Centrum Kft   csapata